På grund af Corona pandemien og med henblik på at reducere spredning af smitte mest muligt afholdes dette års Ordinære Generalforsamling som en fuldelektronisk generalforsamling uden mulighed for fysisk fremmøde.

Deltagelse i den Ordinære Generalforsamling sker via den virtuelle mødeportal, LUMI, som kan tilgås via en computer, tablet eller smartphone ved brug af en webbrowser. LUMI giver mulighed for at stille spørgsmål, give kommentarer og stemme (om nødvendigt) under live streamingen af den Ordinære Generalforsamling. For at deltage online, gå til https://web.lumiagm.com/. Login er muligt en time før generalforsamlingen begynder.

Det er muligt at følge generalforsamlingen som webcast uden mulighed for at stemme eller stille spørgsmål direkte her.

Logininformation til brug for adgang til LUMI vil blive sendt via e-mail i adgangskortet til aktionærer, som har tilmeldt sin deltagelse i den Ordinære Generalforsamling. Sørg derfor for at registrere din e-mailadresse i aktionærportalen: her.

Spørgsmål om registrering eller tilmelding til generalforsamlingen, stemmeafgivelse (herunder ved fuldmagt eller brevstemme) samt brug af aktionærportalen eller LUMI kan stilles direkte til Computeshare’s helpdesk ved e-mail til info@computershare.dk eller per telefon til +45 4546 0997 (hverdage fra kl. 9:00 til kl. 15:00 og under generalforsamlingen)

Spørgsmål fra aktionærer

Forud for den Ordinære Generalforsamling kan aktionærer stille spørgsmål vedrørende dokumentationen, som skal fremlægges på generalforsamlingen, herunder til årsrapporten og vederlagsrapporten, til HusCompagniet A/S generelt eller til dagsordenen. Spørgsmål skal sendes pr. e-mail til ir@huscompagniet.dk.

Aktionærspørgsmål, som stilles forud for den Ordinære Generalforsamling vil I videst muligt omfang blive forsøgt besvaret skriftligt forud for generalforsamlingen. Spørgsmål og svar vil blive fremlagt på dette website.

Registration and participation

Deltagelse til den Ordinære Generalforsamling skal registreres her. Registrering skal være modtaget af Computershare A/S senest torsdag den 8. april 2021 kl. 23:59 (CET).

Aktionærer, som ikke deltager på den Ordinære Generalforsamling kan afgive fuldmagt eller brevstemme elektronisk. Computershare A/S skal have modtaget fuldmagt senest torsdag den 8. april 2021 kl. 23:59 (CET), og brevstemmer senest fredag den 9. april 2021 kl. 11:59 (CET).

Fuldmagt eller brevstemme kan også indsendes pr. e-mail eller brev ved brug af Fuldmagts- og brevstemmeblanketten ovenfor. Husk da at registrere e-mailadresser i aktionærportalen her.

Aktier og stemmerettigheder
HusCompagniet A/S' aktiekapital er på nominelt DKK 100.000.000 fordelt på 20.000.000 aktier, som hver har 5 stemmeretter.