HusCompagniet er førende inden for bygning af enfamiliehuse med rødder, der går mere end 40 år tilbage. Varemærket HusCompagniet blev etableret i 2010 via en fusion af to danske mellemstore husbyggerfirmaer, FM-Søkjær og Interbyg.

Med en markedsandel i 2020 på omkring 24% er HusCompagniet markedsleder inden for parcelhuse i Danmark, der tegner sig for omkring 90% af vores samlede omsætning. Vores kernefokus er på nybyggede parcelhuse til private, men vi er også i stigende grad aktive inden for nybyggede rækkehuse til både private og professionelle investorer. Især inden for rækkehuse til business-to-business segmentet I Danmark ser vi et stort vækstpotentiale.

HusCompagniets førende markedsposition bygger på konstant innovation og et vedholdende fokus på kundetilfredshed gennem end-to-end, tilpassede nøglefærdige løsninger baseret på en fast pris samt betaling ved levering, hvilket er et koncept, som HusCompagniet har været banebrydende med.

Baseret på en række standardiserede hustyper tilbyder HusCompagniet et væld af tilpasningsmuligheder, der giver kunderne mulighed for at opfylde deres drømme om et nyt hjem. Siden grundlæggelsen af ​​de virksomheder, der senere blev HusCompagniet, har vi bygget mere end 24.000 huse - alle forskellige og tilpasset hver families behov og drømme.

I 2017 styrkede HusCompagniet sin position i Sverige gennem overtagelsen af ​​VårgårdaHus og supplerede de traditionelle murstenshuse med præfabrikerede træhuse af høj kvalitet bygget på VårgårdaHus' fabrik og solgt gennem et netværk af uafhængige salgsagenter.

Som markedsleder har HusCompagniet en forpligtelse til at sætte standarderne og føre an i udviklingen af en mere bæredygtig husbyggerbranche. Allerede i 2019 havde 48% af vores solgte huse alternative energikilder. I 2020 nåede vi 50%. Det er vores mål, at 60% af vores solgte huse har alternative energikilder i 2025.

HusCompagniet opnåede i 2020 en omsætning på DKK 3,6 mia. og en driftsindtjening (EBITA før særlige poster) på DKK 317 mio.

Single family detached houses in Denmark

Piechart1 Image

Semi-detached houses in Denmark

Piechart2 Image

Pre-fab detached wooden houses in Sweden

Piechart3 Image